annonce
Pris på pas bør være ens
Er Gladsaxe kommunekontor på vej mod det pengeløse samfund?

Endnu modtager de rede penge for visse ydelser og må således have en pengekasse. Men de kræver at få din betaling af udgifter ved pasfornyelse udbetalt i lige penge. De vil ikke give igen, hverken på sedler eller mønter. Du kommer ikke længere end til receptionen, hvis du ikke medbringer lige penge.

Og så forlanger de 35 kroner mere for et pasfoto end Københavns kommune. Godt nok kan du spare 11 kroner, hvis du går over på den anden side af gaden, hos den certificerede fotograf, men uden garanti for at Gladsaxe vil godkende billedet. Men hvorfor skal et pas med foto være dyrere i Gladsaxe end i København? Der burde være ens pris for den slags.

Så, hvis du vil spare penge, sikre dig et brugbart foto og slippe for besvær med at fremskaffe lige penge, så få fornyet dit pas i Københavnsområdet.

Ib Petersson

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top