Spild af skattekroner
Fra 1. august skal alle Gladsaxe borgere med postnummer 2730 skifte til 2860 Søborg.

Region Hovedstaden / Gladsaxe kommune har lige sendt nye gule sundhedskort ud til borgerne.

Jeg bor i Gladsaxe kommune med postnr. 2730 Herlev. Kommunen har vedtaget at alle adresser i Gladsaxe kommune med postnr. 2730 skal ændres til 2860 Søborg, fra 1. august. Det er Mørkhøjkvarteret med flere.

De gule Sundhedskort, som vi har modtaget med posten, har ikke fået ændret postnummer.

Kan det være så svært at kordinere de ting som de vedtager på kommunen? Det er igen spild af vores / skatteydernes penge at alle fra Mørkhøjkvarteret med flere får sundhedskort med postnummer, som skal ændres 1, august..

Kenny Ottosen

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top