Stjernestøv og cirkusshow
cirkus.jpg
Der var en solid opbakning til arrangementet, og det gode humør foldede sig ud. Foto: Privat.
Børnene i Værebro Park opførte deres helt eget cirkusshow

Drømmene om at blive cirkusprinsesse eller klovn kunne børnene i Værebro Park udleve i sidste uge, da Cirkus Paniks cirkusskole lagde vejen forbi. I fire dage blev der trænet hårdt, så alle numre sad lige i skabet, da den store cirkusforestilling blev opført torsdag.

”Velkommen til Cirkus Værebro” lød åbningen fra cirkusdirektør Miss Tatiana til børnenes egen forestilling, der både bød på diablo-spil, linedansere, ethjulede cykler og selvfølgelig et hold klovne, der prøvede at overbevise publikum om, at de skam var gode til at tælle, men det endte naturligvis i et stort fjolleri. Det gav et gisp blandt publikum og selv hos cirkusdirektøren, da Julia hang i trapezen og som en del af nummeret lod som om, at hun var ved at falde ned.

Bag forestillingen stod Cirkus Panik, der er et familiecirkus med tre generationer, der i 30 år har rejst landet tyndt for at dele ud af deres cirkuserfaringer, og ifølge cirkusdirektør Tatiana Steen er deres mission at lave stjernestøv, hvor der ikke er noget i forvejen.

– Vi er optaget af at komme steder, hvor andre ikke kommer, og vi vil gerne tiltrække nogle børn, der har brug for at få nogle succesoplevelser. Børnene skal være blevet to meter høje, når de går ud af manegen, siger Tatiana Steen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top