annonce
Street-idræt
Parkour.jpg
Ferdinand på 11 år hopper let henover forhindringerne. Foto: Mette Røhrmann Bau
Børn i fuld firspring på Byens Arena

Der var gang i den på Byens Arena, da sommerferieaktiviteten parkour startede op. Børnene skulle lære at springe på høje mure, glide på gelændere, gå på hænder, lave rullefald og meget mere.

”De lærer en masse standardtricks, som de kan bruge alle vegne. Metoder og teknikker, der betyder, at de nemt kan komme over ting,” fortalte underviser Søren Thomsen, der har dyrket parkour de sidste fem år. Han har sammen med kollegaen Kevin Olsen haft en aftale med Gladsaxe Kommune det sidste halve år, hvor de har undervist børn fra Gladsaxe i Parkour.

Parkour er hård fysisk træning, hvor børnene begiver sig gennem omgivelserne hurtigt, effektivt og elegant. Mange af børnene flytter, i løbet af sådan en uge, deres tro på muligheder og begrænsninger. Sommerferieaktiviteten forgik hovedsageligt på Byens Arena, og der var plads til 15 børn/uge.

”Det har været rigtig sjovt, og jeg har lært en masse tricks,” fortalte Alexander på 8 år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top