Surt for AB
Lyngby-fc-vs-AB-Gladsaxe.jpg
Younes Namli skabte problemer for Lyngby med sine hurtige kontraangreb, men han måtte gå ud med en skade. Her smutter han uden om Lyngbys Philip Rasmussen. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Unødvendigt nederlag i premierekampen i Lyngby

 

I 1. halvleg gik det ganske godt, og da værterne fra Lyngby fik mere styr på spillet efter pausen fungerede ABs forsvar også fint. Bortset fra en enkelt smutter ved et indlæg fra baglinjen. Der blev dækket for dårligt op, og den netop indskiftede Vito Mistrati kunne heade et debutantmål i kassen, så Lyngby scorede kampens eneste mål.
1-0 til Lyngby var ikke fortjent. Alene af den grund, at Lyngby spillede en virkelig sløj 1, halvleg, hvor selv de mest banale ting voldte spillerne store problemer. Der var mange nøjagtige afleveringer – lige hen i fødderne på modstanderne. Det var tydeligt, at spillerne ville spille hurtigere end de magter på dette tidspunkt af sæsonen.
Der var også skønhedsfejl hos AB, som begik samme fejl med at skrue tempoet op på et niveau, hvor evnerne ikke slog til.
Men der var også adskillige gode ting, især når Younes Namli kom i omdrejninger og drev spillet frem. Det blev til nogle særdeles habile afslutninger, der tvang Nicklas Højlund i Lyngbys mål til indtil flere gode redninger.
Lyngbys eneste seriøse afslutning før pausen kom på et hovedstød 40 sekunder før uret stod på 45.00.
Lyngby var noget mere dominerende efter pausen, hvor spillet hang meget bedre sammen, og det var ikke ret tit, at AB nåede frem til afslutninger. Men selv om Lyngby havde bolden mest fungerede defensive så godt hos AB, at Jannich Storch i målet ikke blev udfordret ret meget.
Derfor var det en bet, at Vito Mistrati – en af de mindste på banen – kunne få lov til at heade bolden i mål.
Younes Namli måtte ud med en skade, og Max Mölder burde have været samme vej for en fuldkommen uacceptabel tackling på Casper Højer Nielsen. At ABeren kun fik gult for det angreb var for billigt sluppet.
AB møder på søndag Vendsyssel på Gladsaxe Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top