annonce
110 unge under kurven
Baskeball-04-33-14.jpg
Der var et imponerende mylder af spillere i klubben, der for ikke alt for mange måneder siden nærmest ikke havde en eneste ungdomsspiller. Foto: Kaj Bonne.
Basketball på alle leder og kanter i Gladsaxe Sportshal

Dørene stod på vid gab. Inden for tonsede børn og unge rundt og forsøgte at drible eller sende bolden i kurven. Camp Colman kørte på fulde omdrejninger i den forgangne. Ideen til denne sommerlejr blev fostret af den danske landsholdsspiller Chanan Colman og Gladsaxe Basketball Klub. Succesen er til at få øje på. Halgulvet var propfyldt med 110 børn og unge i alderen fra 12 til 18 år.

– Først og fremmest skal de unge have en god oplevelse. Og det kan vi se, at de får. Glæden i deres øjne, når de spiller, er ikke til at tage fejl af, siger Pascal Colman, instruktør på campen og bror til Chanan.

I alt var 14 coaches tilknyttet campen. Deltagerne fik endda et lille gratis engelskkursus, når de udenlandske coaches fortalte om taktik og teknik. Under campen kunne deltagerne også kunnet deltage i svømning i Bagsværd.

Naturligvis deltoger mange basketballspillere fra nærområdet, men der er også mange spillere fra Jylland, Fyn, Sjælland samt Sverige og Finland. Det er første gang camp Colman afvikles, men der arbejdes allerede nu på at gøre campen til en årlig begivenhed.

Forholdene var forbedret med korrekt opstregning af basketballbaner i hal 1, og der var fremskaffet flere basketkurve.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top