annonce
90-årig skal shines op
Søborg-Apotek-34-14.jpg
Apoteker Claude Lützen i det område, hvor den store robot med alle varer kan hentes. Dog ikke hostesaft, for flaskerne kunne baldre ind i hinanden og gå i stykker, og det vil ikke være sundt for maskineriet. Robotten er manipuleret ind i billedet Foto: Kaj Bonne.
Søborg Apotek moderniseres til gavn for kunderne

Tro det eller ej. Næste gang fylder apoteker Claude Lützen fra Søborg og Buddinge Apotek 65 år. Så han kunne godt begynde at overveje at trække sig tilbage fra arbejdslivet.

-Men det har jeg overhovedet ikke lyst til. Jeg kan sagtens se mig selv arbejde, til jeg runder de 70 år, siger Claude Lützen, der i 2001 overtog Søborg Apotek.

6. september fylder Søborg Apotek 90 år, så ”den gamle dame” trænger til at blive shinet op, selv om der i de senere år har været forskellige forbedringer.

-Nu hvor jeg har besluttet mig for at arbejde videre, er der grobund for at ændre markant på tingene, så det bliver til gavn for både kunder og personale, siger Claude Lützen.

I slutningen af denne måned, går håndværkerne i gang med en kraftig ombygning af apoteket. Forhåbentlig er det hele færdigt i slutningen af november.

-Ombygningen koster et pænt stykke på den anden side af de to millioner kroner, så hvis jeg stoppede om et år eller to, ville det være en sløj investering, konstaterer Claude Lützen.

-Vi får en stor robot, hvor næsten hele varelagret vil ligge. Så i stedet for at vores personale skal vende ryggen til kunderne eller ud bagved for at hente de ønskede produkter, så trykker de på en knap, og varerne kommer ud i en skuffe. Det sparer tid, og den tid kan vi bruge på rådgivning, siger Claude Lützen.

Hele arbejdet med at få skabt et mere åbent og kundevenligt område er overladt til souschef Heidi Eirheim, der på den måde kan optjene meritpoint, så hun står bedre rustet til senere at kunne blive indehaver af et andet apotek.

-Der bliver noget byggerod, men vi holder åbent i hele perioden, slår Claude Lützen fast.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top