AB fik en lussing
AB-Emil-Farver-01-32-14.jpg
Backen Emil farver smækkede perfekt en bold lige ind i panden på Kristian Uth, og så førte AB med 1-0. Senere gik det helt galt Foto: Kaj Bonne.
AGF demonstrerede hvad effektivitet er og vandt med 5-1

Når ABs vakkelvorne forsvar kiksede sagde AGF tak for tilbuddene og bankede boldene i mål.

Når AGFs lige så håbløse forsvar dummede sig, var AB kun en enkelt gang i stand til at udnytte chancerne.

Og så endte opgøret søndag eftermiddag på Gladsaxe Stadion med over 1.500 tilskuere med en knusende sejr til AGF på 5-1.

Med de tal in mente kunne man tro, at der nærmest havde været tale om spil til et mål, men når det hele blev gjort op, havde AB virkelig chancen for at få et point.

Statistikken taler stadig sit tydelige sprog: AB er for ineffektiv. Fem mål i fem kampe med så mange afslutninger og med så mange tilbud i kategorien ”100 procent oplagt chance” dur bare ikke.

Det værste er dog, at centerforsvaret skriger  på styring. Der er prøvet adskillige konstellationer indtil nu, og intet har fungeret tilfredsstillende. Der er et par spillere, der meget gerne må se at komme over deres skader.

Det begyndte ellers så godt for AB med Kristian Uths mål til 1-0 på et superbt indlæg fra Emil Farver. Men bare to minutter senere scorede debutanten Kim Aabech et pragtmål for AGF, der brugte seks-syv afleveringer til at komme i en gunstig position. Det mål var klassisk smukt.

Matti Olsen var uheldig at sende bolden i eget mål til 2-1 til AGF og efter klumpspil kom AGF på 3-1.

AB havde enorme chancer og sparkede lige på en modstander og forbi fra kort afstand. AGFs forsvar sejlede rundt som et skib i havsnød. Der var store huller ude på kanterne.

AGF kom på 4-1 efter et hjørnespark, hvor ABs forsvar – igen – var for passivt, og Stephan Petersen sluttede af med et kontramål for AGF.

AB skal nu to gange til Jylland – Vejle og Skive – og der skal point på kontoen, hvis ikke holdet allerede nu skal placeres i bundregionen.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top