AB mangler målene
Snævert nederlag i Horsens

Fire mål i fire kampe. Det ene på straffespark. Det vidner om, at AB ikke er skarpe nok foran modstandernes mål. Og det blev bevist igen i søndagens kamp i Horsens, der vandt 1-0.

AB havde tre ændringer i startopstillingen..

Thobias Ndungu er startet med studier og fodbold i New York-områdetne i USA, mens Kristian Uth og Andreas Baes begyndte på.

Nichlas Rohde var tilbage efter at have overvundet sin  skade, og han blev skiftet ind med et kvarter tilbage.

Nye fra  start var unge Matti Olsen i forsvaret og de to offensivspillere Younes Namli og Jonas Henriksen.

Som forventet kom AC Horsens ud til kampen med masser af energi og allerede efter 3 minutter testede Martin Lund overliggeren hos Jannich Storch med et fortræffeligt langskud.

ABerne holdt dog fint stand og i den modsatte ende var Linus R. Olsson tæt på efter et godt gennembrud i venstre side og Younes Namli havde et godt langskud.

Der var god intensitet i kampen og AC Horsens spillede som man gør, når man har den tidligere Brønshøjtræner Bo Henriksen som træner.

Jannich Storch reddede flot et langskud fra Troels Kløve, mens Namli og Olsson viste gode offensive kvaliteter på en regntung bane.

Kort før pausen kom AC Horsens foran 1-0. Frederik Helstrup kom igennem i højre side og hans flade indlæg kunne Jude Nworuh sende ind bag Storch.

1-0 ved pausen i en meget lige kamp, hvor ABerne gjorde det rigtig godt.

AB kom godt ud til de sidste 45 minutter og især anfører Simon Bræmer var tæt på først med et hovedstød på stolpen og dernæst et langskud tæt forbi.

Kampen bølgede frem og tilbage og der var gode muligheder i begge ender.

Jannich Storch stod en glimrende kamp og havde vel 3-4 rigtig store redninger.

AB pressede på for en udligning og kom frem til mange store chancer, hvor den største kom, da Younes Namli ramte sammenføjningen. Det kunne have været den fortjente AB udligning.

Det blev dog 1-0 til AC Horsens, der fik sæsonens første sejr, men AB havde fortjent mere og spillerne leverede en rigtig god kamp, hvor især unge Matti Olsen i forsvaret, Jannich Storch i målet og finurlige Younes Namli bør fremhæves.

AB møder på søndag AGF, der rykkede ud af Superligaen. Morten Wieghorst er kommet til som træner, men indtil videre har succesoplevelserne ikke været mange. Navnet alene gør det ikke.

 

AB Younes Namli 01 32-14

Younes Namli kan mange sjove ting med bolden, og når han holder igen med lækkerierne fører det ofte til farlige situationer. Foto: Kaj Bonne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top