Bagsværd suser videre
Tre vundne træningskampe

Bagsværd Boldklub rider tilsyneladende videre på succesbølgen efter oprykningen til serie 2. De tre træningskampe op til den nye turnering er alle vundet.

Senest blev det 3-1 ude mod AB fra serie 1.

-Kampen formede sig som en typisk træningskamp en velspillet første halvleg, og en anden halvleg præget af mange udskiftninger og eksperimenter. Det var tydeligt, at specielt AB havde mange spillere, der skulle prøves. Bagsværds spil blev hæmmet af en skadet anfører under opvarmningen, siger Bagsværdtræner Flemming Bockelund.

Bagsværds mål blev scoret af Angpal Singh, Rasmus ”Ralle” Rasmusen og Viktor Bonø. Kampens alt dominerende spiller var en velspillende Kenneth Beyer som fuldstændigt styrede midtbanen, skarpt forfulgt af AB`s suværent bedste spiller Lui Darling.

I lørdags blev det så 2-1 hjemme mod  B1908 U19 2. div.

-En fin træningskamp mellem to hold som stod godt til hinanden. Kampen blev spillet under svære betingelser i silende regn. Yderligere var vores spil hæmmet af 3 træningskampe på en uge. Grundet skader hos bærende spillere, var gennemsnitsalderen på holdet tæt på 20 år.

Bagsværds mål blev scoret af Viktor Bonø og Anders Smidt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top