Butikstyv anholdt på Bagsværd Hovedgade
Mandag den 18. august kl. 19.08 anmeldte personale fra et supermarked på Bagsværd Hovedgade, at de tilbageholdt en butikstyv.

Butikstyv anholdt på Bagsværd Hovedgade
Mandag den 18. august kl. 19.08 anmeldte personale fra et supermarked på Bagsværd Hovedgade, at de tilbageholdt en butikstyv. Politiet kørte til stedet. Det drejede sig om en 37-årig kvinde fra Furesø som havde forsøgt, at stjæle en steg, en ost og en elefantøl. Det gik dog ikke som planlagt og hun blev anholdt. Under anholdelsen råbte hun op og blev derfor både sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og butikstyveri. Hun erkendte begge forhold.

Bilist uden kørekort på ringvejen
Mandag den 18. august kl. 13.30 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Gladsaxe Ringvej. Det viste sig at føreren af bilen, en 29-årig mand fra Hedensted, var frakendt førerretten. Han blev sigtet for kørsel uden førerret og erkendte.

Kørsel uden førerret kan koste bilen
Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde.
Anden gang koster det 8.500 kroner.
Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Den kan den også ved gentagelse.
Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter længere og længere fængselsstraf.

Røveri i supermarked på Rybjerg Alle
Mandag den 18. august kl. 19.40 var der røveri i et supermarked på Rybjerg Allé. Politiet rykkede ud. To røvere ankom til stedet på en mørk knallert og den ene løb ind i forretningen med en kniv i hånden. Da personalet opdagede røveriet gemte de sig og røveren forsøgte selv at tvinge sig adgang til kassen – dog uden held. De to røvere stak herefter af i nordlig retning og beskrives som:

A: Mand, 185-190 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført grå/sort hættetrøje, hvide træningsbukser med en sort stribe ned langs benet, hvide handsker og sort maskering. Han medbragte en grå affaldspose og var bevæbnet med en 20 cm lang køkkenkniv.

B: Mand, 175-185 cm og almindelig af bygning. Han var iført grå bukser, blå jakke, sorte sko og en sort styrthjelm. Han kørte knallerten som var mørk med alu stjernefælge.

Kort efter – kl. 20.50 – indgik anmeldelse om ild i en knallert på Persillehaven. Branden blev hurtigt slukket og knallerten – som meget vel kan være den der blev brugt ved røveriet – udbrændte. Der skete udelukkende materiel skade.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top