Det er populært at sove godt
Sengeland-33-14.jpg
Torben Pedersen har netop åbnet Sengeland i Buddinge. I det store lokale kan man afprøve en stribe forskellige senge og madrasser. Foto: Kaj Bonne
Ny stor sengeforretning i Buddinge giver gode soveråd

I grove træk tilbringer de fleste af os vel rundt regnet en tredjedel af livet i sengen, men udgifterne til drømmerierne lægger i hvert fald ikke beslag på en tredjedel af vores samlede udgifter.

Torben Pedersen, indehaver af den nyåbnede Sengeland i Buddinge, har stor forståelse for, at de fleste vægrer sig, når dankortet skal svinges, og beløbet er på 5.000 kroner og opefter.

– Deter noget af en udskrivning, når man skal købe seng, madras eller topmadras af god kvalitet. Til gengæld kan man så have glæde af sit indkøb i 10-15 år, og så er regnskabet pludselig mere fornuftigt, siger Torben Pedersen, der har indrettet sin 180 kvadratmeter store sengeforretning i Vadbro 14 – skråt over for Buddinge Station.

– Der er en stigende interesse for velvære. Især personer omkring de 40 år er bevidste om at sove godt. Ja, det er de yngre faktisk også, men de har ikke altid råd. En god madras kan forebygge rygskader, og er der noget bedre end at vågne op og føle sig veludhvilet, spørger Torben Pedersen, der afslører, at hvis man hvert år til sin fødselsdag husker at vende madrassen, så kan den holde yderligere et par år.

Sengeland har en stribe åbningstilbud fra dansk producerede Garant, der kører en sengeserie under navnet Karma, samt tilbud fra det danske firma JogaDesigns serie LaPur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top