annonce
Fart uden sved på panden
Cykelkrogen-01-34-14.jpg
Cykelkrogens ejere Claus Gyldensted (til venstre) og Brian Jensen flankerer salgskonsulent Pablo Bresciani fra Batavus under demonstrationen af elcykler på Irma-torvet i Bagsværd. Foto: Kaj Bonne.
Cykelkrogen demonstrerede elcykler for Bagsværds borgere

Cykelpendlernes mareridt er sved på panden, men de saltholdige dråber kan undgås, hvis pendlerne udskifter den traditionelle cykel med tidens mest moderne elcykler.

Denne lille hemmelighed afslørede Brian Jensen og Claus Gyldensted, ejerne af Cykelkrogen, da de i fredags demonstrerede elcyklens fortræffeligheder for interesserede Bagsværd-borgere.

– Pendlerne kan have det pæne tøj på, og ældre med skavanker kan komme længere omkring, hvis de kører på en elcykel, siger Claus Gyldensted.

Elcyklerne er de seneste år blevet vedvarende bedre. De er nu mere stabile og driftssikre, og en batteriopladning kan holde mellem 40 og 100 km alt efter mærke. En opladning koster et par kroner og tager fra tre til fem timer.

– Mange ældre mænd har svært ved at løfte benet over stangen og kører derfor på en unisex-model eller det, som vi tidligere kaldte for en damecykel, fortæller Brian Jensen.

Cykelkrogen har en stribe mærker på lager, blandt andre den populære Batavus Genova, der vandt forbrugerbladet Tænks test. Denne cykel koster 13.700 kr. Prislejet for de elektriske cykler ligger i intervallet fra 11.000 og 25.000 kroner, og Cykelkrogen har også mærkerne BH, Move-Easy og Kildemoes stående i butikken på Bagsværd Hovedgade.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top