FDF Bagsværd 50 år
Der var engang, sådan begynder alle gode eventyr, og historien om FDF Bagsværd 50 år er hovedsagligt et godt eventyr, men på 50 år har der selvfølgelig også været ting, som var mindre gode.

FDF Bagsværd blev startet i september 1964, og det var daværende sognepræst Svend Simonsen som fik ideen, da han selv havde været FDF’er.  Han fik Kurt Toldsted og Helge Frederiksen, som på det tidspunkt var med i menighedsrådet med på ideen.  Kurt Toldsted fik fat i nogle venner fra FDF Lyngby, her i blandt Eigil Larsen, (senere kordegn ved Bagsværd kirke), som boede i Bagsværd.

Man fik kontakt til Landsforbundet, som hjalp med at få FDF Bagsværd i gang.  Det hele startede med en annonce i lokalbladet, hvor man inviterede drenge mellem 8-12 år til en aften på ”den gamle Bagsværd skole” Et rigtigt agitationsmøde med musik og film, hvor der blev fortalt om det spændende der skulle ske i FDF Bagsværd.  FDF Bagsværd var startet.

Gennem 50 år har der været mange personer som har haft tilknytning til Kredsen, som ville kunne fortælle mange gode røverhistorier.

Den nuværende bestyrelse og ledere håber på at se så mange som muligt nuværende og tidligere medlemmer til åbent hus på lørdag  30. august kl. 13.00 i Kernehuset, Vadstrupvej 27  hvor de 50 år skal fejres.

Giv gerne besked til kredsleder Johnny Nielsen på tel.nr. 53701733, mail :  jfn@ny-post.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top