annonce
Fra fjerbold i haven til badminton
Badminton-01-33-14-.jpg
Badminton med den lette ketsjer og fjerboldene er et forholdsvis tilgængeligt et spil, og man kan hurtigt lære de mest elementære ting med at serve og slå clear. Foto: Kaj Bonne.
Interessen for at spille rigtig badminton er stor

Næsten ingen af de 6-9-årige følte, at de var nybegyndere, da træner Morten Herskind fra Gladsaxe-Søborg Badmintonklub spurgte, om de havde prøvet at spille badminton.

– Jeg har spillet badminton i haven, fortalte de fleste af de børn, der var så heldige at få en plads blandt 40 piger og drenge i Gladsaxe Kommunes sidste aktivitetsuge i sommerferien.

– De finder hurtigt ud af, at der er stor forskel på at spille fjerbold i haven og på at spille badminton i en hal. Vi har et program, hvor de først lærer at serve, og til sidst ender de med at spille turnering, fortæller Morten Herskind, der har været instruktør de tre seneste sommerferier.

I år har badmintonklubben GSB haft fuldtegnet alle tre uger, og i alt har 120 børn været igennem introduktionen. Alene i uge 32 måtte GSB afvise 39 interesserede.

De foregående år har GSB kunnet høste en pæn medlemstilgang netop blandt skoleelever. Alt tyder på, at det også bliver tilfældet til den ny sæson.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top