annonce
Gæsterne var i gavehumør
AB-Simon-Bræmer-01-32-14.jpg
Simon Bræmer stod, hvor han skulle, da Fredericias forsvar forærede ham bolden. Så kom AB på 2-0. Foto: Kaj Bonne
AB fik foræret sejr af Fredericias ubeslutsomme forsvar

Når chancen byder sig, skal man slå til. Det gjorde AB to gange mod FC Fredericia, der kom til Gladsaxe Stadion og som rene julemænd forærede to mål væk i sommervarmen.

Det var ikke meget, AB var i stand til at producere i den offensive afdeling gennem de 90 minutter, men når gæsterne så nærmest træder til side for at lade værterne komme til fadet, så er det bare om at sige tak.

Svenske Linus Olsson blev igen en vigtig brik i kampen om at skaffe point til AB.

Fredericia havde lige været i angreb, da han var med til at transportere bolden op i den anden ende af banen med en lynhurtig kontra. Bolden blev sendt ud til højre fløj og korrekt smækket ind foran mål. Her kunne tre forskellige Fredericiaspillere så have headet bolden væk. Men de kiksede alle sammen, og så endte bolden hos Linus Olsson, der sendte den mellem benene på Jakob Køhler til 1-0 efter 33 minutters spil. Inden da havde Fredericia tordnet et frispark på overliggeren og været tæt på at overliste Jannich Storch i ABs mål med et skud fra en spids vinkel.

Fredericia lærte ikke det mindst af sin fejl ved det første mål, og lige før pausefløjtet stod forsvaret igen som saltstøtter, så Simon Bræmer fik lov til at gøre det til 2-0. En ren gave, men det kan jo ikke ses på slutstillingen.

Efter pausen blev AB naglet fast i sit eget straffesparksfelt. Det var en ren overlevelsesmanøvre, men det var nu ikke så svært endda, for opfindsomheden havde trange kår hos Fredericia.

AB fik lidt mere greb om kampen i slutfasen, og Bjarke Jakobsen havde en 100 procent chance, som han misbrugte. Vanen tro fik han en dum advarsel. Tre advarsler i tre kampe er en skidt statistik.

AB var stadig uden Jonas Troest og Nichlas Rohde, men de nærmer sig sæsondebut og er måske med i Horsens på søndag. Næste hjemmekamp er mod AGF 24. august.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top