Gartner Preisler går nye veje
Preisler-34-14.jpg
Indehaver Lise Due Henriksen (til venstre) og blomsterdekoratører Mette Jensen og Maja Jørgensen er klar til at yde en ekstra indsats for Gartner Preislers kunder. Foto: Kaj Bonne
Danmarks ældste blomsterbutik omlægger forretningen

I ti år har Gartner Preisler tænkt på at forny og omdanne fokusområderne, og nu er det så tid for den 136 år gamle virksomhed at virkeliggøre ambitionerne.

– Min afdøde mand og jeg talte meget om, hvordan vi kunne servicere kunderne på en ny og bedre måde og samtidig beholde vores høje kvalitet, som vi er kendt for, fortæller indehaver Lise Due Henriksen, enke efter Klaus Preisler, der døde for to år siden.

Gartner Preisler åbnede sin første blomsterbutik nær Østerport i 1878, og i 1946 flyttede man til Emdrup. Den 30. september lukker detailforretningen og planteskolen på Emdrupvej 32, men Gartner Preisler fortsætter med et blomsterværksted i nye lokaliteter, hvorfra man vil som altid sælge gennem telefon, mail og hjemmesiden www.gartnerpreisler.dk.

Gartner Preislers ny forretningskoncept sikrer, at de kan yde kunderne bedre service. Der bliver ikke ændret på, at de sælger blomster ud af huset eller leverer deres berømte mandagsbuketter, og der vil også være mulighed for afhentning af bestilte varer, ligesom det kendte personale vil betjene kunderne.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top