Gratis Gadeteaterfestival
43tricks_2.jpg
I forestillingen "29 Props" viser to jonglører i løbet af 40 min. 488 måder at jonglere på. Foto: Privat.
Masser af underholdning på Gladsaxedagen og ved Bibliografen

Masser af underholdning på Gladsaxedagen og ved Bibliografen

I weekenden den 23. og 24. august fyldes Gladsaxe af spændende gadeteater for hele familien. For andet år i træk har kommunen valgt at samarbejde med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival, der i år tilbyder tolv forskellige forestillinger helt gratis.

Lørdag den 23. august kan man opleve festivalen på Gladsaxedagen i området omkring Gladsaxe Rådhus. Fra kl. 13.50 går det løs med styltekunstnere, jonglører, hæmningsløse bedstemøde med slag i og klassisk koncert med masser af humor.

Søndag den 24. rykker festivalen til området foran Bibliografen i Bagsværd, hvor dagen bl.a. byder på kæmpemarionetter, talende løver, minimalistisk dukketeater og fyrige flamencodansere.

”Vi vil gerne være med til at give vores borgere – store som små – en spændende teateroplevelse”, fortæller Kulturkonsulent i Gladsaxe kommune Katharina V. L. Nielsen. ”Gadeteaterfestivalen er en fantastisk måde at snuse til en type teater og kunst, som mange måske ikke normalt vælger at opsøge, når familien skal underholdes. Her er det uforpligtende og helt gratis at være publikum, og vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet”.

Har man lyst til at komme endnu tættere på Danmarks Internationale Gadeteaterfestival søger Gladsaxe Kommune lige nu frivillige hjælpere til at assistere kunsterne under deres optrædener. For mere information om dette, kan man kontakte kulturkonsulenten på tlf. 3957 5335.

Læs mere om festivalen og se det fulde program på www.gadeteaterfestival.dk
 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top