annonce
I Høje Gladsaxe får de pulsen op
Pulsen-02-35-14.jpg
Grøn guide Jesper Larsen fortalte om Gladsaxe Kommunes vandstrategi, da Beboerhuset Pulsen bød på gåtur til højdebeholderen på Vandtårnsvej. Midt i billedet i Pulsens nye T-shirt ses koordinator Jane Jandu. Foto: Kaj Bonne.
Beboerhuset Pulsen arrangerer gåture med efterfølgende socialt samvær

– Vi forsøger at få fat i alle aldersgrupper, siger koordinator Jane Jandu fra Beboerhuset Pulsen i Høje Gladsaxe.

Og i tirsdags blev aldersspektret bredt ud, da Pulsen bød på en formiddags-gåtur til vandbeholderne på Vandtårnsvej. Blandt de 35 deltagere – fra seks til 80 år – var der som altid flest kvinder, men Jane Jandu fortæller med begejstring om den nye mandegruppe i Pulsen:

– Ti mænd har meldt sig til en gruppe, og de skal i første omgang mødes månedligt. Det er dejligt, at mændene også er ved at finde ud af, at de lærer andre spændende mennesker at kende. De får et bedre socialt netværk på den måde. Særligt vores gåture er med til at ryste folk sammen, mens de får pulsen op.

Sådan var det også under turen til vandbeholderne, hvor grøn guide Jesper Larsen fra grønt IDÉcenter gik forrest og fortalte om Gladsaxe Kommunes brug, afledning og opsamling af vand. Deltagerne modtog også information om de nye regnvandsbassiner og kommunens overordnede vandstrategi.

På søndag har 20 beboere meldt sig til Ecco Walkathon i det indre København, og de er alle iført Pulsens nye T-shirt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top