annonce
Klar til kamp
sværd.jpg
Der blev fabrikeret masser af sværd af den harmløse slags, så der kunne kæmpes i rollespillene. Foto: Morten Kaiser.
Børnene kæmpede med hjemmelavede sværd og skjold på Byggeren i sidste uge

Med bordene fyldt af dobbeltklæbende tape, gaffer tape og liggeunderlag kunne børnene på Byggeren i Værebro kaste sig over rollespilsverden i sidste uge, hvor de både kunne lave deres egne sværd, male deres egne kofter og lære om teknik og drama af foreningen Eventyrridderne.
Jennifer og Khusman på 10 år tog turen til Byggeren for at se, hvad der skete. Her blev de mødt af instruktørerne fra Eventyrridderne, der hurtigt fik dem til at lave deres egne sværd, og de blev hængende hele ugen for at lære endnu mere om rollespil.
– Vi ville gerne prøve noget nyt og anderledes, siger de i kor. De har ikke den store erfaring med rollespil, men de har allerede bestemt, at deres nye sværd skal bruges til at nedkæmpe drengene med.
Bastian Refstrup fra Eventyrridderne hjalp sammen med sin instruktørkollega Kasper de fremmødte børn med blandt andet at tape deres sværd sammen og rollespil med navne som ”Kongens Hof”, som med deres egne ord bliver et stort kaos, når man først kommer i gang. For Bastian Refstrup er rollespil noget, der tiltaler mange forskellige mennesker. Han har tidligere lært udviklingshæmmede unge rollespil, og deres angst blev pludselig vendt til mod.
– Det udfordrer folk på mange områder. Der er både motion, empati og konflikthåndtering i rollespil, og det går på tværs af alder og fysik. Alle kan være med, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top