Kunderne følger slagterens arbejde
Slagter-i-Bagsværd-35-14.jpg
Jørgen Jensen, Lisette Jensen, Nickolaj Hamann , Anita Kirkeby og Jesper Kirkeby Foto: Foto Kaj Bonne.
Bagsværd Slagteren har fået moderniseret og vil holde åbent hele året

Vil Bagsværds borgere fortsat betale for kvalitet? Det er i hvert fald opfattelsen hos Bagsværd Slagteren i Bindeledet. Slagterforretningen er blevet moderniseret, men ellers slår slagterne på de klassiske dyder inden for deres fag.

Slagter Jørgen Jensen har nu slået sig sammen med slagter Jørgen Kirkeby og Anita Kirkeby. Det ny partnerskab, moderniseringen og den spirende kvalitetsbevidsthed blandt forbrugerne skal bære forretningen i fremtiden.

– Vi satser på det hjemmelavede. Vi ryger selv alle vores røgvarer, og vi håndskærer alle bøfferne. Der er altså forskel på en maskinudskåret T-bone steak og en håndskåret, fortæller slagterne.

Efter 16 år med slagterforretning i Sydhavnen rykkede ægteparret Kirkeby til Gran Canaria, hvor de drev virksomhed i 12 år. Jørgen Jensen og ægteparret Kirkeby kendte hinanden fra tiden i Sydhavnen, så det var meget naturligt at finde sammen igen.

Med tre indehavere vil Bagsværd Slagteren droppe den sædvanlige ferielukning om sommeren. De vil holde åbent hele året og fastholde den gamle ånd og gode traditioner. Bagsværd Slagteren får sit kød fra Kildegården i Jylland, og som noget helt nyt, vil de forbipasserende i Bindeleddet i butiksvinduet kunne se et særligt ”kødkrogmodningsskab”, hvor kødet skal hænge og modnes.

– Vi går meget op i, at kunderne kan se, hvad vi laver. De kan se, når vi skærer kødet ud, og så får vi den dialog hen over disken, som er så vigtig, siger Jesper Kirkeby.

Bagsværd Slagteren er leveringsdygtig i hjemmelavet pålæg og har et stort menukort til salg ud af huset, så det er også muligt at lade mundvandet løbe derhjemme og bestille pr. telefon.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top