Lasse Jørgensen tegnede plakaten
lasse.jpg
Gladsaxe-borgeren Lasse Jørgensen løb med førstepræmien i Kultur der Durs plakatkonkurrence. Foto: Jan Løfberg.
Vinderen af Kultur der Durs plakatkonkurrence kommer fra Mørkhøj

Der var en voldsom trængsel og alarm mellem Kellersvej i Gladsaxe og Bank-Mikkelsens Vej i Gentofte i onsdags. Den 28. udgave af Kultur der Dur – en festival for udviklingshæmmede mennesker – var særdeles velbesøgt..

Gladsaxe og Gentofte kommuner samarbejder med Region Hovedstaden samt kommunerne i Brøndby og Herlev om dette festlige arrangement, hvor boder med udskænkning, mad og kunsthåndværk fra de beskyttede værksteder lagde den fysiske ramme rundt om scenen, hvorfra der blev underholdt og spillet musik.

Borgmester Karin Søjberg Holst (A) overrakte præmierne i plakatkonkurrencen, som blev vundet af Lasse Jørgensen fra Aprilvej i Mørkhøj. Den synligt stolte vinder modtog sin egen plakat i stor indramning samt et gavekort. Vinderplakaten prydede også forsiden af årets program.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top