Mangfoldigheden blomstrer
armann.jpg
Armaan i dyb koncentration, her fremstiller han sin egen ske. Foto: Privat.
Gyngespejderne i Mørkhøj var på vikingelejr

Gyngespejderne med tilholdssted for enden af Mørkhøj Parkalle har været på en stor international lejr i Sønderjylland, hvor der var deltagere fra 15 forskellige nationer. Det var en stor oplevelse for både børn og voksne at bo telt om telt med spejdere fra blandt andet USA, Spanien og Skotland.
Lederne valgte specifikt denne lejr, skyldes lejrens vikingetema. Spejderne fik prøvet kræfter med rebslagning, fremstillet egne knive og skeer og prøvet kræfter med det gamle vikingekøkken.
Lejrturen indeholdt også en vandretur på 15 kilometer med oppakning og overnatning i det fri, sammen med spejdere fra Belgien.
Gruppen rummer på nuværende tidspunkt 12 spejdere i alderen 8-10 år.
I tre år har otte voksne, erfarne spejdere forberedt sig til at modtage spejdere i alle aldre.
For to måneder siden rykkede de i nye lokaler, tæt på Naturskolen.
De voksne bag Gyngespejderne har forberedt sig gennem længere tid, ved blandt andet at dygtiggøre sig, så de kan blandt andet optage børn med ADHD, ligesom de har et godt samarbejde med Nyreforeningen og allerede 2 gange har afholdt sommerlejr for børn herfra.
Om man er fra et muslimsk eller kristent hjem gør ingen forskel i Gønge gruppe, her er man forberedt til at modtage alle spejdere i alle aldre.
Første møde efter ferien er mandag 10. august kl 17. www.gyngespejderne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top