annonce
Medaljeregn over Gladsaxeroere
Kano-og-Kajak-02-35-14.jpg
Henriette Engel fik et anrkendene klap fra borgmesteren efter sin andenplads på 500 meter distancen. Foto: Kaj Bonne.
Rekorddeltagelse ved DM i kano- og kajak

Der var rekorddeltagelse ved DM i kano- og kajak på Bagsværd Sø i den forlængede weekend. Der var 316 løb, så det gik næsten non stop ned ad banerne.

De lokale deltagere skrabede godt til, da medaljerne skulle deles ud. Gladsaxe Kano- og Kajakklub og ”361” var bedst i den retning, men også Nybro-Furå var med.

Den nykårede verdensmester i toerkajak Henriette Engel Hansen fra 361 måtte neje sig mod sin makker Emma Jørgensen på 500 meter distancen efter et flot og hårdt løb.

I U-12 klassen blev Phillip Knudsen blev dansk mester i enerkajak over 2500m på distancen over 500m blev han nr. 3. Rasmus Knudsen vandt sølv på både 200m og 500m i enerkajak efter nogle meget tætte løb.

Agnete Jersild roede sig til bronze på 200m og sølv på 500m sammen med sin makker fra kajakklubben Limfjorden, Ålborg Sara Bachorova.

Sammen med Thomas Bruus og Markus Madsen roede Agnete og Rasmus en  bronzemedalje hjem på 4x200m mix stafet i U-14 klassen.

Pernille Knudsen, der har haft en travl sommer med deltagelse i både VM, EM og NM, kunne efter weekenden hænge seks sølvmedaljer mere i præmieskabet. Medaljerne blev roet hjem i enerkajak og toerkajak på 200, 500, og 1000m.

I senior klassen viste Emil Noe Nielsen at formen der i sommer har bragt ham til både EM og VM stadigvæk er der.

Emil roede en flot sølvmedalje hjem i toerkajak over 500m sammen med sin navnebror Emil Stær fra Silkeborg, makkerparret blev kun overgået af den nykårede verdensmester i enerkajak på distancen Rene Holten Poulsen der havde sat sig i sammen kajakken sammen med Niels Boe.

I firerkajak over 200m måtte Kasper Krintel, Claus Krejberg, Lasse og Casper Nielsen tage til takke med tredje pladsen efter de havde ført løbet det meste af vejen, men ubalance i kajakken kostede to placeringer på de sidste 50m.

I stævnets sidste løb 4x200m stafet viste Claus, Lasse, Casper og Emil flot roning da de roede kom ind på en sikker andenplads få decimeter efter vinderne fra Maribo Kajakklub.

 

 

 

 

 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top