Når det næstbedste er godt nok
HERO-01-32-14.jpg
Gladsaxe-Hero i de himmelblå spilledragter lukkede fire mål ind i tre kampe og scorede 11 gange. Men det kunne have været endnu bedre i det offensive. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe-Hero burde have vundet sin egen sommerturnering

– Selv om det kun var en sommerturnering, kunne det have været rart for spillerne at hente noget selvtillid ved at banke de store chancer ind, sagde Gladsaxe-Heros træner Tom Nielsen efter søndagens finalenederlag til Boldklubben Rødovre i Gladsaxe-Heros egen sommerturnering. Den ordinære kamp endte 2-2, og straffesparkskonkurrencen, som man gik direkte til, blev vundet af gæsterne med 4-1.
Gladsaxe-Hero var spilstyrende det meste af 2. halvleg mod københavnerserieklubben Rødovre, og turneringsværterne vadede i chancer, men udnyttelsesprocenten var for ringe.
– Generelt var det dog en god turnering for os. Vi slog BGA fra sjællandsserien med 2-0 og Christiania fra københavnsserien med 5-2. Vi fik også brugt fire ynglingespillere i sommerturneringen, så det ser godt ud før vores første kamp i serie 1 mod Hornbæk lørdag i næste uge, vurderede Tom Nielsen.
Gladsaxe-Hero kan glæde sig over, at målmand Ovays Aziz fortsætter i efterårssæsonen, selv om hans talent er så åbenlyst, at han formentlig fortsætter i en divisionsklub fra næste år. Til gengæld har en anden målmand, Christoffer Haagh, forladt Hero og er taget til Jægersborg.
Ifølge seniorformand Keld Møller Jensen var sommerturneringen en god oplevelse for alle involverede klubber, og Gladsaxe-Hero arbejder på at gentage succesen næste år:
– Vi fik positiv respons hele vejen rundt. Nu vil vi arbejde på at få nogle sponsorer, så vi kan gøre det endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top