Nedtælling til Gladsaxedagen
nabiha.jpg
Sangerinden Nabiha går på scenen klokken 19.00. Foto: Privat
Politik, kultur og underholdning på programmet

På lørdag 23. august vil Søborg Hovedgade og arealerne omkring Gladsaxe Rådhus summe af hyggelig politisk markedsstemning, underholdning og foreningsaktiviteter.

Det sker, når Gladsaxe byder borgerne velkommen til kommunens årlige festdag, Gladsaxedagen. I år kan du blandt andet opleve professionelt gadeteater på arealerne omkring rådhuset og køre en tur rundt på pladsen til de kommende letbane-stationer i et tivoli-tog.

Dagen starter klokken 13, hvor borgmester Karin Søjberg Holst (A) byder velkommen og ridser linjerne op i sit forslag til næste års budget. Bagefter får borgerne rig mulighed for at møde byrådsmedlemmerne og de politiske vælgerforeninger til en uformel snak om de politiske prioriteringer og udfordringer.

Dagens første musikalske indslag står Gladsaxe-drengen Basim for, når han går på scenen klokken 13.15. Dagen igennem vil der være underholdning og aktiviteter fra scener på rådhuspladsen og i rådhusparken, og eftermiddagen står i kulturens og foreningslivets tegn med over 70 forskellige aktiviteter, indslag og boder.

Gladsaxe Byråd præsenterer fire tematelte med prioriterede områder. I Borgercaféen kan du høre om budgettet for 2015 og smage på den store budgetkage. Du kan også deltage i en skattejagt og boldleg om de politiske prioriteringer. I temateltet ’Levende by i vækst’ kan du få et indblik i nogle af de mange energi- og teknologimæssige tiltag, der skal bidrage til en bæredygtig vækst. Du kan også besøge temateltene ’By i Social Balance’ og ’Unge i uddannelse og job’.

 

Kør en letbane-tur med tivoli-toget

Selv om letbanen først bliver færdig i 2020/21, så kan du allerede på Gladsaxedagen få en smagsprøve på, hvad der er i vente. Du kan nemlig hoppe på et gratis Tivoli-tog mellem klokken 13 og 17 og køre rundt på pladsen til de seks kommende Gladsaxe-stationer. Ved hver af de seks stationer vil der være informationstavler, der fortæller om letbanen.

Afterparty med Master Fatman

Når boderne lukker kl. 18, er der lagt op til, at man kan indtage aftensmaden i hyggelige omgivelser. Den store grill bliver tændt, og der er mulighed for at grille den medbragte mad, eller købe et lækkert måltid og drikkevarer. Herefter går sangerinden Nabiha på scenen klokken 19. Bagefter vil Master Fatman fyre op under et afterparty på rådhuspladsen med tunge rytmer og loungestemning.

Læs mere om Gladsaxedagen og se hele programmet på gladsaxe.dk/gladsaxedagen

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top