Oprykkere med ambitioner
Flemming-Bockelund-ny-træner-i-Bagsværd-Boldklub-125.jpg
Flemming Bockelund kan godt se Bagsværd rykke endnu en række op, men det behøver ikke være i denne sæson, hvor holdet i hvert fald skal udvikles. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Bagsværd Boldklub vil præge serie 2

Bagsværd Boldklub er tilbage i serie 2 i fodbold. Og det er ikke bare med em ambition om at overleve.
-Vi vil være med til at præge rækken. Dermed ikke sagt, at vi i den første sæson går efter oprykning, men vi vil noget med vores spil, siger den nye træner Flemming Bockelund, der afløser Kjeld Svendsen.
Han har fået kontrakt for den kommende sæson, men der tænkes langsigtet.
-Bagsværd Boldklub har rimelige faciliteter, selv om vi mangler banetid, og så tæller det til min og holdets fordel, at der er mange trænere omkring holdene. Vi skal gerne have skabt en rød tråd i spillestilen lige fra U15 til serieholdene. Tidligere har Bagsværd måske været mest kendt for at være lidt af et møverhold, men vi skal turde og kunne spille spillet, siger Flemming Bockelund.
Han bor i Kongshvileparken og arbejder som arbejdsmarkedsrådgiver i Lyngby-Taarbæk Kommune, er gift og har to børn. Hans søn spillede i AB, men blev fodboldinvalid og satser nu også på trænergerningen.
-Men egen fodboldkarriere tog sin begyndelse i GVI, jeg skiftede til Gladsaxe og stoppede som yngling og begyndte at løbe og spille squash.
-Da min søn begyndte i AB blev jeg træner – men ikke for ham. Jeg har været mange år i AB af forskellige omgange, jeg har været i Virum-Sorgenfri i et talentprojekt, jeg har været i Værløse og var senest i AB, hvor jeg trænede 3-holdet.
-Det gælder jo at finde balancen, når man træner spillere i de lavere rækker, men foreløbig har der været en overvældende opbakning i Bagsværd, siger Flemming Bockelund.
-Brødrene Nicklas og Jens Mathiesen kan blive nye, markante spillere på holdet. Vi skal ændre lidt i spillestilen, så det hele ikke kommer til at hænge på Viktor Bonø som afslutter. Ellers bliver vi for nemme at stække, siger Flemming Bockelund, der har bestået B2-kurset.
-Jeg ville godt være A-træner, men det koster ca. 50.000 kr. Lærdom kan man jo altid bruge, siger den nye Bagsværdtræner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top