Rart med regn
DBU’s fodboldskole i Værebro fik over 50 børn til at trække i fodboldtøjet.

Selvom ugen startede med regn, så var det faktisk en gave til de mange drenge, der var tilmeldt DBU’s Get2 Fodboldskole i Værebro. Banerne var simpelthen blevet for tørre i løbet af sommeren, så regnvejret gjorde banerne klar til spil igen. De 52 tilmeldte børn driblede og skød boldene på tværs af banerne, og hvis de ikke leverede, så kunne de risikere en straf med armbøjninger, men det var dog kun for de større og mere erfarne fodbolddrenge.

– Vi har det bedste hold i Danmark, kunne drengene hurtigt blive enige om. Faktisk bedre end holdene i Superligaen, nåede en af dem lige at tilføje, mens de øvede sig i at skyde på mål. Koncentrationen var stor, og jublen lige så, når målmanden greb bolden til angriberens store ærgrelse.

DBU’s Get2 Fodboldskole kommer ud i belastede boligområder for at give alle børn mulighed for at prøve kræfter med fodbolden, og klubformand i Værebro Boldklub Jørgen Franck er glad for fodboldskolen for tredje år kunne blive holdt i Værebro.

– Fodboldskolen styrker kammeratskabet, og der er både plads til træning og kampe, men selvfølgelig også til sjov og ballade. Det er rigtig godt, at alle børn, uanset hvor gode de er i skolen, kan klare sig godt på fodboldbanen, siger han.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top