Regattaen pakkes sammen i container
Container-01-35-14.jpg
Billedkunstner Kaj Otto Thomassen, formand for Gladsaxe Regattas styringsgruppe Jan Rodtwitt, Lisbeth List fra Nordeas Søborg afdeling samt Jan Nielsen fra Gladsaxe Regatta under afsløringen af den nye container, der gør det nemmere for kano- og kajakklubberne i Gladsaxe at afvikle regattaer. Foto: Kaj Bonne.
Regatta Gladsaxe har fået ny opbevaringscontainer via midler fra Nordea Fonden

Det har været en logistisk udfordring for Regatta Gladsaxe – paraplyorganisation for Gladsaxe Kano- og Kajakklub, 361 Kano- og Kajakklub og Nybro-Furå Kano- og Kajakklub – at afvikle regattaer på Bagsværd. Klubberne har på det seneste måttet køre i pendulfart med fyldte trailere, men nu kommer der samling på grejet.

Takket være støtte fra Nordea Fonden og billedkunstneren Kaj Otto Thomassen fik Gladsaxe Regatta i fredags en ny smukt dekoreret container, der blev afsløret i forbindelse med danmarksmesterskaberne i kortbane i kano og kajak på Bagsværd Sø.

– Det er virkelig en stor hjælp for os. Nu skal vi bare bestille en kran, så kommer den og løfter containeren på en lastbil, og så bliver den fast opstillet hos fast Gladsaxe Kano- og Kajakklub. Selv om containeren er smukkere end så mange andre containere, så må den naturligvis kun være opstillet ved Bagsværd Sø i forbindelse med stævner, fortæller Jan Nielsen fra Gladsaxe Regattas styringsgruppe.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top