Ren hygge rundt om kuglerne
Petanque er fornøjelig lille sportsgren

Der grines, men der grædes ikke denne solbeskinnede onsdag formiddag på Søborg Petanque Klubs baner på Gladsaxevej. Ti ældre medlemmer af Motion for Ældre i Gladsaxe nyder vejret og det sociale samvær, mens kuglerne sendes af sted med både koncentration og præcision mod den lille røde trækkugle, grisen.

– I perioden fra 1. maj til 31. august har vi fået lov til at benytte Søborgs Petanque Klubs baner hver onsdag formiddag. Vi spiller to kampe, og i pauserne sludrer vi og hygger os, siger Allan Petersen.

Petanque er bare en af de sportslige aktiviteter som medlemmerne af Motion for Ældre kan dyrke. Bowling, tennis, svømning, badminton og gymnastik trækker også en del af kommunens borgere til bevægelse og hygge.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top