Sammenholdet gav igen succes
abdrenge.jpg
De grøn/hvidstribede drenge fra AB sammen med modstandere som et bevis på, at den fælles kærlighed er fodboldspillet. Foto: Privat.
AB U 12 klarede sig fint ved Dana Cup

Kosovo, Zambia, USA, Ghana og Indonesien – blot for at nævne en håndfuld af de lande som var repræsenteret ved årets Dana Cup i Hørring. En af verdens mest internationale fodboldturneringer med ca. 50 forskellige nationer, 1100 fodboldhold og 20.000 glade fodboldspillere var hvad der ventede AB´s U12 hold i uge 30. Og hvilken herlig turnering det blev for drengene.
9 AB drenge som stolte bar de grøn- og hvidstribede trøjer var meget spændte på at deltage i Dana Cup.
De forgangne år har holdet deltaget i Vildbjerg Cup, men i år tog de endnu et skridt i deres fodboldliv med en turnering af dobbelt størrelse og med deltagelse af alverdens lande.
Trænere og ledere på holdet havde forberedt spillerne på turneringen og fortalt dem om de mange lande og hold som deltog, men det var først under indmarchen at turneringens størrelse gik op for drengene.
Drengene deltog i indmarchen til Hjørring Stadion sammen med alverdens fodboldhold.
Oplevelsen blev kun så meget desto større, fordi drengene gik bagved et hold fra Zambia, som i den grad satte stemning undervejs. Indmarchen løb gennem Hjørring by og på den 3 km lange rute dansede, sang og hoppede Zambia drengene som en flok Duracell- kaniner, der havde drukket Carlsbergs restlager af energidrik.
At deltage i en så stor fodboldturnering, med så mange indtryk og en bagende varme med over 30 grader krævede det yderste af alle drenge. Der blev løbende sammensat et program for drengene, hvor hvile, skygge og hygge var de gennemgående nøgleord. Vesterhavet blev også flittigt besøgt, hvor københavner-drengene var noget imponeret over de brede sandstrande og blev kølet af i det trods alt noget kolde danske badevand.
AB´s U 12 hold består af en flok fantastiske drenge, som har holdt sammen i efterhånden en del år.
Kammeratskabet er i top og holdet har ét afgørende vigtigt motto; Ingen bliver bedre af at få skæld ud.
Det lever alle drenge op til på flotteste vis og de bakker hinanden op på en helt fantastisk måde.
I turneringen var AB kommet i pulje med Visioni fra Kosovo, Aalborg Chang fra Danmark og Skedsmo fra Norge. Drengene blev nr. 3 i puljen og skulle derefter spille B pokalturnering efterfølgende. I 1/16 dels finalen blev Hjørring besejret 6-0, og drengene skulle efterfølgende møde Vrå Bergmå i 1/8 delsfinalen. Efter en spændende 0-0 kamp skulle det hele afgøres på straffespark. AB drengene brændte et enkelt spark, mens modstanderen scorede på alle deres spark. En ærgerlig måde at ryge ud på, men drenge tog det pænt.
Dana Cup var en kæmpe oplevelse og kan varmt anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top