Storklub vil åbne fodboldskole
Det skal være som at gå på balletskole

En stor, internationalt kendt fodboldklub har rettet henvendelse til Gladsaxe Kommune for at undersøge mulighederne for at oprette en fodboldskole for elever mellem 6-14 år.

Der er tale om et enestående tilbud til børnene, og det kan sammenlignes med at gå på en balletskole.

Der er tale om et fritidstilbud, som betales af forældrene.

Gladsaxe Kommune skal stille faciliteter til rådighed ved træning og til administrationen, der ventes at blive på fire-fem personer.

Initiativtagerne har rettighederne fra en international kendt fodboldklub til at etablere en fodboldskole i Skandinavien. Der er allerede etableret 11 skoler i verden.

Katrine Skov, formand for kultur- fritids- og idrætsudvalget har holdt et uformelt møde med fodboldklubberne i Gladsaxe og med FIG (Foreningernes Idrætsråd i Gladsaxe), og det betød, at der arbejdes videre med projektet.

Børne- og Kulturforvaltningen har haft i formelle drøftelser med initiativtagerne for at klarlægge konditionerne for etablering af en fodboldskole. Forvaltningen mener, at der er tilstrækkelig basis for at undersøge mulighederne for etablering af fodboldskolen i Gladsaxe fra sommeren 2015.

Der skal være kontor til fire-fem personer.

Adgang til omklædningsrum.

En træningsbane på græs i sommermånederne.

En træningsbane på kunstgræs i vintermånederne

Adgang til mødefaciliteter.

Fodboldklubberne i Gladsaxe skal inviteres til et dialogmøde med FIG, brugerbestyrelsen for idrætsanlæggene, og forvaltningen og idrætsudvalget skal også med.

Kultur, -fritids, – og idrætsudvalget tager på sit møde i enten oktober eller november stilling til, om der skal indgås realitetsforhandlinger, eller om tilbuddet skal afvises.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top