annonce
Vi lever i håbet
Bodega-34-14.jpg
De mange små skilte omkring på bygningen giver anledning til optimisme, men der er ingen grund til at tage glæderne på forskud. Foto: Kaj Bonne.
Entreprenør klar til at rive forhadt byggeri ned

År ud og år ind har den gamle Søborg Bodega over for Søborg kirke ligget som en torn i øjet. Den burde fjernes. Det er alle enige om, men så længe den ikke er til fare for de forbipasserende på grund af nedstyrtning, må man acceptere forholdene.

Men nu er der måske et lille håb. Forleden sad der pludselig en bunke skilte rundt omkring på bygningen. Det var fra A.L. Entreprise i Gilleleje.

-Vi er blevet involveret i det her projekt, fordi vi har penge til gode hos indehaveren af ejendommen, og vi er klar til at rive ejendommen ned, siger Anders Lolk, der er indehaver af A.L. Entreprise.

-Men vi arbejder altså ikke gratis, og hvis der ikke kommer penge på bordet, så trækker vi os tilbage i god ro og orden og piller vore små skilte ned, og så beder vi om at få indehaveren erklæret konkurs. Det får vi måske ikke noget ud af, bortset fra at vi måske kan stoppe ham fra at involvere sig i andre projekter, siger Anders Lolk.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top