annonce
VM-bronze til Bagsværdborger
roning.jpg
Frederik, Oliver, Alexander og Peter C. med deres VM-medaljer. Foto: Privat.
Ved det netop overståede VM i roning for unge under 23 år i Varese i Italien lykkedes det for det danske mandskab at erobre bronze i bådtypen L4x (L for letvægt) Peter C. Holmquist fra Bagsværd sidder på båden sammen med Frederik Liecht fra Københavns Roklub, Alexander Modest, Oliver R Thomsen og Peter C. Holmquist […]

Ved det netop overståede VM i roning for unge under 23 år i Varese i Italien lykkedes det for det danske mandskab at erobre bronze i bådtypen L4x (L for letvægt) Peter C. Holmquist fra Bagsværd sidder på båden sammen med Frederik Liecht fra Københavns Roklub, Alexander Modest, Oliver R Thomsen og Peter C. Holmquist alle Lyngby Roklub.
Træningen på Bagsværd sø har været meget intensiv, først på sommeren, og 14 dage i træningslejer i Mölen i Tyskland gav båden så meget fart, at det blev til en fornem bronze til VM kun 1,5 sek fra guld som blev vundet af Frankrig. der var sølv til Italien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top