AB er nu tilbage i den bedste række i cricket
cricket.jpg
De glade AB - cricketspillere efter sejren over KB II. De er nu tilbage i Eliterækken. Foto: Privat.
Forstærkninger på vej til oprykkerne

ABs dygtige cricketspillere har vundet 1.division og er nu tilbage i Eliterækken og skal næste sæson spille på det højeste niveau herhjemme.

Oprykningen blev sikret efter en sejr tirsdag aften over KB II i en udsat kamp. Den blev afviklet på ABs anlæg med blot 20 overs til hver hold. AB scorede i deres innings 192 point, hvilket var imponerende. Topscorer blev Jojo med 51 og anføreren, Ullah, med 33 point. De sidste seks overs var kostbare for KBs kastere, idet de to nævnte gærdespillere hævede totalen fra 105 og til 192 point. Det var et sandt fyrværkeri af smukke slag, som konstant sendte bolden ud over grænsen til enten seks eller fire point.

KB II formåede blot at score 112 point og dermed var ABs sejr hjemme med 80 point.

Der var naturligvis glæde i AB-lejren og cricketformand, Mikkel Grøn, kunne lykønske spillerne med oprykningen og se frem til store sportslige udfordring i næste sæson, hvor topholdene, Svanholm og Skanderborg bliver nogle af modstanderne.

– Jeg var en smule nervøs, da vi sidste søndag (7.september) tabte til Esbjerg, men heldigvis viste spillerne den sande klasse, da det gjaldt opgøret mod KB II. Nu må vi ser fremad og begynder at arbejde målrette mod næste sæson, hvor noget tyder på, at der kommer forstærkning til klubben. Det bliver også nødvendigt at se på økonomien, da vi skal have nogle sponsorer, hvis vi skal etableres os på det højeste niveau.

I år har AB haft en dygtig træner fra New Zealand, Tarun Nethula, der selv har spillet en del landskampe. Han har været en mægtig gevinst for både de unge og lidt ældre spillere. Desværre kunne han ikke være med i den sidste kamp, da han havde kontraktlige forpligtelser i New Zealand, for Auckland, hvor han er en dygtig kaster og gærdespiller.

– Det er oplagt, at vi gerne vil have en træner igen til næste år, tilføjer Mikkel Grøn, men det skal være den helt rigtige type og økonomisk også til en “fornuftig” pris, slutter cricketformanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top