annonce
ABs cricketjuniorhold tabte DM-finalen
cricket1.jpg
ABs dygtige juniorhold levede ikke helt op til forventningerne og tabte DM-finalen til Svanholm. Foto: Privat
For mange have dårlig dag mod Svanholm

ABs dygtige juniorhold i cricket levede ikke op til de spillemæssige kvaliteter, som hovedparten af spillerne har. Det betød, at holdet tabte klart til Svanholm i DM-finalen, som blev afviklet i Brøndby.

ABs gik først til gærdet og scorede blot 98 point for alle gærde. Det var på 35 over ud af de tilladte 40 overs. Den eneste som kunne være sin indsats bekendt, var Anique Uddin, der scorede 42 point ud af de 98 point.

– Det er tydeligt, at det har betydet rigtig meget for hans udvikling, at han går på Sports College Gladsaxe, hvor han også kan træne om formiddagen, siger Mikkel Grøn, cricketformand i AB. Vi har en cricketspiller i svøb, som kan nå rigtig langt med den rette indstilling og effektive træning.

Svanholm bedste kaster var Said Munir med 4 gærde for 27 og Azaan Ur – Rehan med 1 gærde for 8 point på seks over.

Svanholm scorede de nødvendige 99 point på blot 14 overe og vandt fortjent det danske mesterskab. Det var klubbens 20. mesterskab siden begyndelsen i 1955, hvor Korsør i øvrigt vandt.

ABs lilleputter var favorit til at vinde DM, men de unge spillere kunne ikke stå for “nervepresset” og tabte semifinalen til Svanholm, ligesom også opgøret om tredjepladsen blev tabt til Horsens.

– Det var en stor skuffelse, at drengene ikke præsterede bedre, da de i sæsonen har besejret Svanholm, som løb med DM-titlen, siger Mikkel Grøn. – Jeg er tilfreds med ungdomsholdenes placeringer i denne sæson og der er virkelig noget at bygge videre på, siger cricketformanden, som med glæde kan se, at ABs cricketafdeling atter er på rette vej – rent sportslig – med oprykning til Eliterækken og med en sølvmedalje til juniorholdet.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top