ABs problemer fortsætter
AB-Bjarke-Jacobsen-02-32-14.jpg
Bjarke Jacobsen havde et fremragende forsøg på et langskud og viste igen sine evner til at holde fast i bolden, til medspillerne kommer i en gunstig position. Foto: Kaj Bonne.
Forsvaret er for gavmildt og angrebet for ineffektivt

AB ser ud til at skulle bruge endnu en sæson på at være involveret i en intens nedrykningsstrid. 0-2 fredag aften på Gladsaxe Stadion mod topholdet fra Viborg bidrog kun til at forstærke problemerne, og der skal ikke meget til før rækken knækker over, og AB kommer til at hænge fast i den tunge ende.

ABs forsvar er ganske enkelt for venligt, som det er blevet demonstreret i kamp efter kamp med 1-5 mod AGF som det værste eksempel.

Da Jeppe Curth headede Viborg foran efter 22 minutters spil på et indlæg fra fløjen havde han oceaner af plads. ABs midterforsvar var pist væk. Det nytter jo ikke at tro, at man kan dække en spiller op ved at stå bagved ham, som Emil Farver gjorde det.

AB havde ikke meget at gøre godt med i front. Linus Olsson var inde på midten, mens Nicklas Rohde var ude på kanten. De burde nok bytte plads. Nyerhvervelsen Kenan Hajdarevic lå ofte ned og fik ikke meget ud af det.

Bjarke Jacobsen havde et glimrende langskud, og det blev også til en stor chance lige før pausesignalet.

I starten af 2. halvleg var Viborgs angriber Serge Deble fra Elfenbenskysten tæt på at udnytte et boldtab hos AB tæt på midterlinjen, men Thomas Wii-Andersen nåede akkurat tilbage og fik tacklet bolden væk.

AB måtte satse i slutfasen i et forsøg på et få udlignet, og det gav naturligvis blottelser i forsvaret. Det udnyttede Serge Deble så til at spurte af sted, drible uden om AB-keeper Jannich Storch og sende bolden i mål til 0-2.

At AB tabte til topholdet er dog ingen katastrofe. Det vigtige er at få point mod de andre hold i bundregionen, og i den retning blev optimismen ikke just skærpet i fredags. Søndag er der udekamp mod HB Køge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top