annonce
Afsked med godt humør
tonny.jpg
Butikschef Kenneth Mattsson (t.v.) tog afsked med souschef Tonny Eriksen, der skal videre til Valby. Foto: Privat.
Souschefen fik pæne ord med på vejen

Så har Butiksbestyrelsen igen været i Kvickly Buddinge. Denne gang var vi nede og vise noget om Savannahs gode produkter, samt for at sige farvel til souschef Tonny Eriksen som har været en god og vellidt medarbejder i gennem 29 år. Det er nu han skal videre til et større job, og vi ønsker ham alt godt fremover fra Butiksbestyrelsen, siger Simon Dyngbo fra butiksbestyrelsen i Kvickly Buddinge.

Det var en rigtig god oplevelse at stå i Kvickly og høre alle de der kom. Der var var meget ros til Tonny, og der var mange gode smagsprøver, kransekager, slik m.m. vine. Og de gode flødeboller fra Spangsberg  i de forskellige smage faldt i god smag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top