Bagsværd er mit helle
Kropsterapeut-03-23-14.jpg
Jeg er rigtig glad for at kunne leve min drøm ud – ellers var jeg endt med stress, som så mange andre, fastslår Britta Wilfert. Foto: Kaj Bonne.
Britta Wilfert har åbnet klinik med kropsbehandlinger

Så snart man træder ind ad døren til Aldershvilevej 107, begynder roen at falde over en. Udenfor larmer bilerne, men indenfor ånder der velvære og balance i sådan et omfang, at man har lyst til at slå sig permanent ned. Det er her kropsbehandler og ejer Britta Wilfert, har skabt sin behandler oase, ”Wilferts – Kom i gode hænder”.
I de sidste 10 år har Britta Wilfert haft eget firma med 3 ansatte, hvor hun som beklædningsdesigner arbejdede med at design af strikkemønstre og salg af garn, men for et par år siden valgte hun at springe ud som kropsbehandler.
-Jeg har i 25 år levet af at kreere og skabe. Jeg har haft et sjovt og godt job, men jeg er helt sikker på, at jeg havde endt med at gå ned med stress, hvis jeg ikke havde afviklet sin virksomhed og gået efter drømmen om at blive kropsbehandler, fortæller 49-årige Britta Wilfert.

Og at stedet skulle ligge i Bagsværd er ikke tilfældigt
-Siden 1998 har jeg haft en kolonihave i Nyvang. Det er blevet mit helle her i kommunen, og det er her, jeg efterhånden føler mig hjemme. Jeg bor i min kolonihave 7-8 måneder om året, så jeg valgte fornylig at sælge min lejlighed på Frederiksberg for at flytte til Søborg. Jeg var færdig med byen. For hvert år, når jeg er flyttet tilbage til byen fra kolonihaven, er kontrasten blevet for stor. Jeg trængte til ro, plads og himmel, fortæller Britta, der af mange er blevet mødt med ordene: ”Hvordan tør du springe ud i noget nyt, som er usikkert?
-Det har altid været lysten, der har drevet mig. Jeg er heldigvis godt i kontakt med mit indre, og jeg havde følelsen af sult – en sult efter at blive fodret. Jeg ville lære noget, sætte mig på skolebænken og tage imod ny viden, fortæller Britta Wilfert, der hurtigt blev headhuntet som massør til Projekt Menneske i Statsfængslet Horserød, hvor hun behandlede kvindelige indsatte.
-Wauh, det gav simpelthen så meget mening at arbejde med de indsatte. Det er en kæmpe tillidserklæring, når folk smider tøjet for at få behandling. Men de smil jeg får bagefter, siger det hele. Det er en fantastisk følelse, når man kan mærke, at man kan gøre en forskel, fortæller Britta, der i dag behandler alt fra atleter til plejehjemspersonale.
Gennem de sidste tre år har Britta uddannet sig i flere behandlingsformer. Hun er uddannet i Triggerpunkts­akupunktur, i mobilitetsundervisning og er i gang med en Body sds – senest har hun været i Indien for at lære noget om Auvedisk varmoliebehandling.
-Jeg er, hvor jeg skal være i mit liv, men jeg bliver aldrig færdig med at uddanne mig, siger Britta Wilfert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top