Bagsværd-pige går modelvejen
Top-36-14.jpg
Mia Fabricius – er klar til at repræsentere de danske farver ved verdensfinalen til næste år. Foto: Michael Grue Nielsen.
Den 17-årige Mia Fabricius vandt den danske udgave af Top Model of the World

Endnu er Mia Fabricius fra Bagsværd bare en gymnasiast på 17 år, der har vundet en modelkonkurrence. Men inden for den branche kan det pludselig gå meget hurtigt, og det er Mia helt afklaret med.

– Jeg går i 1. g på Lyngby Gymnasium, og det er jeg glad for, men på den anden side… Hvis jeg skal forfølge en modelkarriere, så er det nu. Så må jeg genoptage uddannelsen senere – det har andre gjort før mig, siger Mia Fabricius, der netop har vundet Top Model of the World Denmark 2014 ved Queen Of Scandinavia-konkurrencen.
Mia Fabricius deltog først ved en casting i Lyngby Storcenter, hvor hun besvarede et personlighedsskema og blev fotograferet. Senere blev hun valgt til finalen, hvor 20 piger kæmpede om fire titler. Mia sejrede i den mest prestigefyldte kategori: Top Model of the World.
– Til næste år skal jeg repræsentere Danmark i tre uger ved den internationale finale. Jeg ved endnu ikke, hvor det skal foregå, men i år blev finalen afviklet i Egypten, fortæller en spændt Mia Fabricius.
I den danske finale skulle pigerne igennem adskillige discipliner: catwalk, performance på scenen, forskellige outfits, holde tale og svare på spørgsmål.
– Jeg gik målrettet efter at vinde topmodel-konkurrencen. Og nu går jeg målrettet efter at blive model, siger Mia Fabricius.
I løbet af september kommer vi til at se mere til hende. Mia Fabricius er blevet ”skudt” til Stormagasinet Fields kampagne, så modelkarrieren er allerede så småt startet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top