Bagsværd Roklub øger sikkerheden for roerne
redningsveste.jpg
Foto: Privat.
Foreningen Østifterne overrakte 25.000 kroner til Bagsværd Roklub til indkøb af nye redningsveste. Vestene er allerede taget i anvendelse og blev benyttet under skolekaproningen i lørdags. På billedet overrækker Malene Friis fra Foreningen Østifterne en check på 25.000 kroner til formanden for Bagsværd Roklub, Mikael Espersen.

Foreningen Østifterne overrakte 25.000 kroner til Bagsværd Roklub til indkøb af nye redningsveste. Vestene er allerede taget i anvendelse og blev benyttet under skolekaproningen i lørdags. På billedet overrækker Malene Friis fra Foreningen Østifterne en check på 25.000 kroner til formanden for Bagsværd Roklub, Mikael Espersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top