Børn strømmer til fodbold
Bytoften-01-40-14.jpg
Det vælter med ind med børn, der gerne vil dyrke idræt, når de har været i skole, og eftersom fodboldklubben i den grad hænger sammen med skolen, er det oplagt for eleverne at spille i Bytoften. Foto: Kaj Bonne.
IF Bytoften får 10 nye medlemmer om ugen

Folkeskolereformen vil få hver femte barn til at droppe sine fritidsaktiviteter kunne man læse fornylig. I IF Bytoften passer den profeti slet ikke. Tværtimod.

-Det er gået helt forrygende efter sommerferien. Vi får hver uge 10 børn som nye medlemmer, fortæller formanden Thomas Dreyer.

-Børnene træner fra klokken 16, og så bliver de hentet af forældrene en times tid senere, og det fungerer rigtig godt.

-Så vores store problem er stadig pladsen. Vi er nu oppe på ca. 150 ungdomsmedlemmer og ca.  130 voksne. I forrige uge var der SFO Cup på banen, så selv om der er gjort meget for at give os en flot græsplæne, så begynder det at se knap så godt ud, og vi har i allerhøjeste grad også problemer med omklædningsfaciliteter, fordi der skal tages hensyn til opdeling mellem mænd og kvinder, siger Thomas Dreyer.

Han er også involveret i forældresamarbejdet med Gladsaxe Skole, og han er meget tilfreds med, at der i det nye budgetforlig står, at opførelsen af en sal ved Gladsaxe Skole er sat i bero, til man har et bedre overblik over forholdene. Drømmen er at få en hal i stedet.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top