annonce
Børnene jublede til Cirkus Flora
Cirkus-05-37-14.jpg
En pige kom højt til hest under Cirkus Floras forestilling på Radiomarken. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxes børnecirkus kører på 32. år til glæde for de 3-5-årige

Glade børn. Forbavsede børn. Jublende børn. Og kun få grædende børn. Sådan var det, da Cirkus Flora for 32. gang underholdt Gladsaxe Kommunes 3-5-årige fra børnehusene og de selvejende institutioner. Det skete i sidste uge fra mandag til onsdag på Radiomarken, hvor cirkusteltet ni gange var propfyldt med børn, hvoraf flere af dem vælges til cirkusbørn, der både synger og gøgler for deres jævnaldrende kammerater.
– Cirkus Flora er båret af ildsjæle. Det gælder både medarbejdere og de frivillige pensionister, fortæller cirkusdirektør Annette Quist Jeppesen, der er pædagogisk konsulent i Børne- og Kulturforvaltningen.
– Hvert år i maj holder vi cirkusmøde og laver en forestillingsplan for de tre dage i september. I løbet af søndagen gør vi klar, så vi kan holde tre forestillingen om dagen de følgende tre dage. Medarbejde og frivillige pensionister møder op i stort tal og ”arbejder” som cirkustjenere og står for forplejning, så børnene kan få kalkunpølser, groft brød og grønt, siger Annette Quist Jeppesen.
Der blev holdt i alt ni forestillinger, og hver gang var teltet fyldt med 250 børn. Og der uddeles T-shirt til ungerne, og cirkusplakaten laves hvert år af en lokal kunstner.

 

Cirkus-06-37-14

Børnene reagerer vidt forskelligt på det, de ser under cirkusforestillingen. Foto: Kaj Bonne.

 

Cirkus-01-37-14 Cirkus-02-37-14 Cirkus-03-37-14
Det er ikke altid let at finde ud af, hvornår man skal klappe, når man er fra tre til fem år.
Fotos: Kaj Bonne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top