annonce
Busdrama fortalt på facebook
En ung kvinde har skrevet om sine oplevelser i bus 166 i Mørkhøj

Gladsaxe Bladet skrev for 14 dage siden om den tidligere brandmand Freddy Larsen-Jensens voldsomme oplevelser i bus 166 den 6. august, da han blev slynget rundt i bussen og kom slemt til skade. Han blev hjulpet af to unge kvinder på 20 år, Rikke Knudsen og Josephine Rosenqvist.

Rikke Knudsen har på facebook skrevet om episoden. Hun skriver blandt andet:

– Jeg er målløs!!! Og så sur! På min vej hjem fra skole, kører jeg med 166 mod Tuborghavn, og omkring 12.55 står en ældre herre med ilt-tank og rollator på bussen! Han når kun lige ind og forbi mig, da bussen begynder at køre igen! Med MEGET høj fart! Den ældre herre har ikke fået sat sig, eller sat hans rollator, så han flyver 2-3 meter baglæns, og slår hovedet ind i et jern håndtag-ting! Han slår hovedet slemt, og armene ligeså!
Jeg springer op og ringer 112, da jeg ser skader, imens samtlige andre i bussen råber STOP BUSSEN!!!! – men INTET sker!

Rikke Knudsen beskriver situationen i detaljer og om sin skuffelse over den behandling, som Freddy Larsen-Jensen og hans kone efterfølgende var udsat for, da de ringede til Movia for at fortælle om hændelsen. Rikke Knudsen har modtaget 70 likes, 27 kommentarer og hundredvis af delinger.

Freddy Larsen-Jensen indsendte for to uger siden et erstatningskrav til busselskabet Keolis, der kører linje 166 for Movia. Freddy Larsen-Jensen har endnu ikke hørt fra Keolis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top