Dårlig DSB-service
Forleden skulle jeg med min datter, som ligger i barnevogn, med S-toget fra Bagsværd Station.

Forleden skulle jeg med min datter, som ligger i barnevogn, med S-toget fra Bagsværd Station. Lidt af et projekt, viste det sig. På stationen fortalte et skilt, at elevatoren er under reparation fra 11. august til 17. september. Og at man altså i den – lange – periode ikke kan komme op til perronerne, hvis man er handicappet, i kørestol, gangbesværet eller på anden måde ude af stand til at forcere trappen.
Jeg ringede til det nummer, der blev henvist til på skiltet.
Jeg klagede over den lange periode, elevatoren var ude af drift. Det var ganske almindeligt, svarede kvinden i røret, som forklarede, at det tager tid, når man skal hente reservedele i Sverige. Det fandt jeg noget uforståeligt og sagde, at det da måtte være et spørgsmål om prioritering.
”Nå”, sagde den DSB-ansatte. ”Hvis du er villig til at betale 100 kr. mere for billetten, så kunne det være, at det kunne gå lidt hurtigere med den slags projekter”.
Sådan fungerer DSBs service åbenbart?

Line Schnettler

1 kommentar om “Dårlig DSB-service”

  1. Kære Line Schnettler. Tak for dit indlæg i Gladsaxe Bladet den 9. september. Først vil jeg gerne beklage, at du fik et uforskammet svar, da du kontaktede vores Kundeservice. Det er ikke den måde, vi gerne vil møde vores kunder på.
    Jeg er enig i, det er længe, at elevatoren er lukket, men det kan desværre ikke være anderledes, når elevatoren, som nu, står foran en hovedrenovering. Nøjagtig som med biler skal elevatorer gennemgå en renovering med bestemte intervaller af sikkerhedshensyn.
    På vores hjemmeside DSB.dk skriver vi, når elevatorer og rulletrapper er ude af drift, så kunderne kan orientere sig på forhånd og eventuelt benytte en af nabostationerne.
    For øjeblikket er adskillige af vores elevatorer ude af drift. Det skyldes skybruddet over København, Nordsjælland og Sydsverige, som betyder, at leveringstiden på service og reservedele er længere end normalt.
    Når det er sagt, er det fortsat min forventning, at elevatoren på Bagsværd Station genåbner til den aftalte frist den 17. september. I mellemtiden kan man benytte nabostationerne Stengården eller Skovbrynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top