Den gamle Bagsværd Skole solgt til boliger
Bagsværdlund er solgt til ejendomsudviklingsselskabet Calum

Snart vil ejendommen, der tidligere husede Bagsværd Skole, få nyt liv med moderne boliger og grønne rekreative områder. Gladsaxe Kommune har solgt ejendommen, der nu hedder Bagsværdlund, til selskabet Calum, der beskæftiger sig med udvikling af fast ejendom.

– I Calum har vi altid interesseret os for god arkitektur på unikke placeringer. Derfor er vi glade for, at Gladsaxe Kommune har valgt at sælge Bagsværdlund til os. Vi har mange års erfaring i at sammentænke bybygning med de stedlige landskabskvaliteter og omdanne gamle bygninger til unikke boliger, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum og fortsætter: – Bagsværdlund ligger godt tæt på skov, sø og natur og samtidig meget bynært og mindre end 10 kilometer fra Københavns centrum. Vores plan er at opføre et antal attraktive familieboliger i området.

Der er udarbejdet en helhedsplan for området, der fastlægger en del af de fremtidige rammer for udformningen af området. Ideen er, at området skal være et boligområde og samtidig et fælles grønt samlingssted for områdets fremtidige beboere. En grøn fælled udformet som et vildt naturlandskab, der samtidig fungerer som en billig og lavteknologisk klimatilpasningsløsning, hvor regnvand kan samles i midlertidige søer, der udgør rekreative lavvandsområder. Omkring det vilde landskab skal der opføres tæt lav bebyggelse med egne terrasser og haverum – og en gennemgående sti skal binde området til de øvrige rekreative områder i Bagsværd.
– Vi er glade for at have solgt ejendommen til en køber med nogle spændende visioner for udviklingen af området, og vi glæder os til at se resultatet, der skal bidrage til den udvikling der allerede er i gang i området, siger Hans H. Jensen, vicekommunaldirektør i Gladsaxe Kommune.

Fakta

Bagsværdlund har et grundareal på ca. 30.000 m2 og byggeret på i alt ca. 22.675 m2. Området ligger centralt ved Bagsværd Hovedgade og nær Bagsværd Station.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top