Der skal være plads til alle
Sportscollege-01-39-14.jpg
Tonny ”Trix” Nielsen overvåger øvelserne og kommer med råd og opmuntrende ord. Foto: Kaj Bonne.
Fodboldlinjen på Gladsaxe Sports College skal rumme alle interesserede

Indersideafleveringer i timevis.

Sådan er livet for en fodboldspiller. Om man så hedder Lionel Messi eller Josefine eller Thomas.

Der skal gås til opgaven med ydmyghed. Hvert spark skal laves med den dybeste koncentration, så er chancen for et vellykket resultat det bedste.

Det praktiseres i FC Barcelona, og det praktiseres på Gladsaxe Sports College. Hver tirsdag og trosdag morgen er ca. 35 elever i gang på fodboldbanerne på Gladsaxe Stadion.

-Jeg har været rundt i mange af verdens største klubber, og billedet er det samme alle steder: der skal trænes i de mindste detaljer, og øvelserne skal gentages og gentages, til man nærmest kan udføre tingene som ren automatik, siger Tonny ”Trix” Nielsen, der er en af de fire trænere, der er tilknyttet fodboldlinjen.

-De største spillere er dem, der stiller sig op før eller efter den ordinære træning og satser lidt ekstra, siger Tonny ”Trix”.

-Drengene skal udvikle sig, men vi satser ikke på det rent elitære. Her skal være plads til alle, og alle skal have en oplevelse. Vi har elever fra 7. klasse til 3. G., siger han.

Bagsværd Skole har valgt, at elever i 7. klasse får betalt deres ophold på Gladsaxe Sports College.

At det kan betale sig at investere tid og kræfter har Tonny ”Trix” mange eksempler på.

-Vi gik i gang med noget tilsvarende for en halv snes år siden, og der var spillere som Nikolaj Jørgensen (FCK), og David Boysen (Lyngby), siger han.

Rasmus Thelander fra AaB var dagens mand i skysovs, da AaB vandt pokalfinalen, og han har også været forbi fodboldskolen.

Tonny ”Trix”, Patrick Braune, Johannes Hoff og 1. holdsspilleren Simon Bræmer underviser I fodbold. Da Simon Bræmer var fraværende i tirsdags var målmanden Jannich Storch hidkaldt som afløser, så der kom lidt nye elementer ind i træningen.

Der er seks forskellige linjer på Gladsaxe Sports College.

 

 

 

 

Foto: kaj Bonne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top