Det papirløse samfund er ikke indtrådt endnu
Bog-og-ide2.jpg
Butiksejer Thomas Amsinck sammen med sine medarbejdere – fra venstre ses Heidi, Line Adda, og Nadja og Vibeke. Foto: Jan Løfberg.
Boghandler Thomas Amsinck er rykket ind i Bog & Idé på Søborg Hovedgade

Thomas Amsinck kommer ud af en boghandlerfamilie, så da muligheden bød sig, rykkede han for en lille måneds siden ind på Søborg Hovedgade nr. 115 med siden anden Bog & Idé-forretning. I forvejen har han og konen Berit en boghandel i Charlottenlund.

– Vi har jo en søsterbutik i nærheden, og den korte afstand mellem forretningerne betyder, at vi ret nemt kan skaffe det, som kunderne efterspørger, siger Thomas Amsinck.
Søborgs nye boghandler vil bestræbe sig på at videreføre forretningen, så stamkunderne stadig føler sig hjemme, men der vil naturligvis også komme noget fornyelse – særligt med kontorartikler og papirvarer.
– Efterhånden er det sådan, at de fleste mennesker har et hjemmekontor, og så er der jo også Søborgs erhvervsdrivende som kan komme til at mangle papir eller forsyninger til kontoret. Vi må jo indse, at det papirløse samfund ikke er indtrådt endnu, og det tager vi altså højde for, siger Thomas Amsinck.
– Vi har opdaget, at vi har mange lokale kunder i det centrale Søborg, men selvfølgelig kunne vi også tænke os at komme bredere ud. Vi vil gøre alt for at skaffe det efterspurgte hjem og være serviceorienterede i enhver sammenhæng, lover den ny boghandler.
Thomas Amsinck er uddannet i den grafiske branche og har været salgschef hos Politikens Forlag.
– Jeg kommer fra en boghandlerfamilie, og jeg kender bogens verden, og så har min kone og drevet forretningen i Charlottenlund i fem år, så vi har også noget at byde på med hensyn til at rådgive de boginteresserede Søborg-borgere. Vort personale dækker alle behov, og de har en varieret alder, så de kan servicere ungdom og voksne, lyder det fra Thomas Amsinck, der varsler et overtagelsessalg senere på måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top