DSB-elevator ude af drift på grund af hovedrenovering
Kære Line Schnettler. Tak for dit indlæg i Gladsaxe Bladet den 9. september.

Først vil jeg gerne beklage, at du fik et uforskammet svar, da du kontaktede vores Kundeservice. Det er ikke den måde, vi gerne vil møde vores kunder på.
Jeg er enig i, det er længe, at elevatoren er lukket, men det kan desværre ikke være anderledes, når elevatoren, som nu, står foran en hovedrenovering. Nøjagtig som med biler skal elevatorer gennemgå en renovering med bestemte intervaller af sikkerhedshensyn.
På vores hjemmeside DSB.dk skriver vi, når elevatorer og rulletrapper er ude af drift, så kunderne kan orientere sig på forhånd og eventuelt benytte en af nabostationerne.
For øjeblikket er adskillige af vores elevatorer ude af drift. Det skyldes skybruddet over København, Nordsjælland og Sydsverige, som betyder, at leveringstiden på service og reservedele er længere end normalt.
Når det er sagt, er det fortsat min forventning, at elevatoren på Bagsværd Station genåbner til den aftalte frist den 17. september. I mellemtiden kan man benytte nabostationerne Stengården eller Skovbrynet.

Ejendomschef Jes Transbøl,
DSB,

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top