Fiat Punto kører op til 30,3 km på literen
punto.jpg
Fiat Punto har efterhånden været på markedet i 20 år i forskellige varianter. Foto: Fiat.
Rummelighed, elegant sporty design og kernesund totaløkonomi har gennem tiden kendetegnet Fiat Punto. Det er også med afsæt i disse klassiske dyder, at Fiat nu er klar med den nye Fiat Punto i et modelprogram, hvor også den unikke TwinAir motor med hele 100 hk introduceres med masser af standardudstyr. ”Lige siden Fiat Punto blev […]

Rummelighed, elegant sporty design og kernesund totaløkonomi har gennem tiden kendetegnet Fiat Punto. Det er også med afsæt i disse klassiske dyder, at Fiat nu er klar med den nye Fiat Punto i et modelprogram, hvor også den unikke TwinAir motor med hele 100 hk introduceres med masser af standardudstyr.
”Lige siden Fiat Punto blev introduceret, har den tiltrukket et trofast publikum ved hjælp af sin kombination af klassisk italiensk design, rummelighed og solide køreegenskaber. Vi viderefører nu den stolte arv med en række nye versioner, der byder på et attraktivt udstyrsniveau og et af markedets mest brændstoføkonomiske motorprogrammer,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Den­mark.
Den nye Fiat Punto har temperament og masser af motorkraft med Fiats unikke 0.9 TwinAir turbomotor med 100 hk og et kraftigt moment på 145 NM ved 2.000 omdrejninger. Her er der perfekt balance mellem økonomi, miljø og køreglæde.
Der kan også køres langt på literen med den stærke 1.3 MultiJet turbodieselmotor med 80 hk og en brændstoføkonomi på op til 30,3 km/l, mens CO2-udledningen holdes nede på 85 gr. Således er de nye Fiat Punto versioner både billige i drift, hvad angår forbrug og en meget lav grøn ejerafgift.
I det nye Punto-program indgår de tre modelnavne – Pop, Popstar og Lounge. Alle bilerne har fælles DNA med samme klassiske stil, samme teknologi og samme sportslige udtryk. Det omfatter bl.a. aircondition, sideskørter og hækspoiler, radio/CD med ratbetjening og el-ruder foran på alle versioner.
Ønsker man mere sport, er det nu muligt at opgradere med Fiats lækre sportspakke for kun kr. 20.600,- til modellerne Pop og Popstar, som ud over det omfattende standardudstyr yderligere byder på Abarth sportslæderrat og instrumentering, tågelygter, sænket undervogn, specifikke sorte 16” alufælge samt sort lakeret tag og sorte sidespejle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top